Chcete mít zadek jako Pippa Middleton? Vyzkoušejte Cassey a její Blogilates

Po skvěle vytvarovaném těle touží snad každý. Ne všichni ale chtějí postavu formovat ve fitness centru před zraky desítek dalších zpocených jedinců. Právě pro ně je YouTube kanál Blogilates. Sympatická Cassey už čtyři roky pomáhá stovkám tisíců lidí zhubnout a zpevnit svaly v pohodlí domova. A k pohybu dokáže přimět i ty, kterým se předtím příčil.

Hravý styl Cassey si zamilovali lidé po celém světě. Zdroj: Facebook.com/blogilates

Cassey začala s natáčením videí 10. ledna 2011. Vše zveřejňuje na svém YouTube kanálu, který odebírá více než milion lidí. A mají z čeho vybírat. Instruktora pilates Cassey točí jak videa, která pomůžou se zpevněním problematických partií, tak videa, která pomůžou s pálením tuků. Nechybí ani rady pro zdravé stravování. U všech videí si můžete být jistí, že vás dostane její neskutečná energie a pozitivní přístup.


Pro svůj početný fanklub Cassey připravuje také nejrůznější výzvy. Na leden třeba připravila třicetidenní Flat Abs Challenge. Spočívá v provádění pěti cviků každý den. Na konci měsíce pak slibuje krásně ploché bříško. Pokud ale chcete zapracovat na zadku, nabízí cviky, díky kterým budete mít stejně krásné pozadí jako Pippa Middleton.


Cassey nezapomíná ani na milovníky pop music. Pro ně připravuje cvičení na jejich oblíbené hity. Můžete tak třeba dělat dřepy do rytmu Call Me Maybe nebo tvarovat zadek na písničku od One Direction.


Kouzlu Blogilates podlehla třeba Veronika. „Cassey a její blog mě zaujal hned na první pohled. Pozitivním přístupem a motivací nabitá videa dokázala rozhýbat i mě a dokonce mě při cvičení i udržet, což se do té doby nikomu nepovedlo," svěřila se mladá dívka. Ve chvále dál pokračovala. S Cassey vidíte pokroky už po prvním týdnu, videa si můžete různě mixovat podle toho, které partie chcete procvičit. Každý měsíc má kalendář s různými sestavami, můžete tak cvičit skutečně pravidelně a dokonce nedávno vydala nový kalendář pro POPpilates začtečníky, takže vzhůru do toho. Jak říká Cassey, train like a beast, look like a beauty!" je nadšená Veronika.

Cassey nabízí i aplikaci pro majitele chytrých mobilních telefonů. Pro iOS si ji můžete zdarma stáhnout zde, pro Android zase zde.

A co vy? Vyzkoušeli jste někdy Blogilates? Nebo máte jiné oblíbené cvičení on-line? 

Okomentovat

0 Komentáře