Jessie Pavelka má tipy, které vám zajistí vytouženou postavu

Míváte hektická rána, která si nedokážete představit bez kávy? Nahrazujete hnědým životabudičem často snídani, na kterou vám už nezbývá čas? A pár minut na cvičení také hledáte těžce? Fitness trenér Jessie Pavelka má několik rad, díky kterým získáte tělo snů. Své triky představil trenér známý například ze show The Biggest Loser v pořadu The Meredith Vieira Show. Jsou účinné a denně vám nezaberou víc než deset minut.

Trenér Jessie Pavelka. Zdroj: Facebook.com/JessiePavelka

Vstávat a cvičit!

Co uděláte jako první, když vstanete z postele? Zacvičíte si! Stačí vám na to čtyři minuty, při kterých opakujete tři cviky. Dvacet sekund cvičíte, deset odpočíváte. A můžete si dát několik sérií. První cvik jsou angličáky. Stačí jít k zemi, udělat klik a vyskočit. Při dalším cviku děláte výpady dopředu. A poslední cvik jsou notoricky známé jumping jacky. Všechny cviky můžete upravit, takže je zvládnou i začátečníci. Na jejich provedení se podívejte ve videu na konci článku.

Snídaňové smoothie

Nemáte čas na snídani u stolu? Naházejte několik ingregiencí do mixéru a udělejte si ranní dávku energie, kterou si můžete vzít s sebou. Smíchejte oves, proteinový prášek, kadeřávek, řecký jogurt, bobule (jahody, borůvky...) a můžete přidat trochu mandlí. Že to musí chutnat hrozně? Nenechte se zmást. Toto smoothie vám zaručeně nakopne.

Neprůstřelná káva

Káva vám dodá rychlou energii. Ale co po chvíli? Potřebujete další dávku kofeinu. Ale pití velkého množství kávy není zdravé. Udělejte si tedy jednu, ale pořádnou. A jak toho dosáhnout? Stačí do vašeho hrnku přidat trochu kokosového oleje. A uvidíte, kolik energie vám nápoj dodá.

Na celou návštěvu Jessieho Pavelky v The Meredith Vieira Show se podívejte na videu. 

Okomentovat

0 Komentáře