Koloběžka, nebo běžecký pás? Treadmill Bike kombinuje obojí

Výrobci fitness pomůcek se předhánějí v tom, kdo vymyslí převratnější a originálnější vybavení. Samozřejmostí je, že přístroj zajistí ty nejlepší výsledky v co nejkratším čase. Občas se tak na trh dostanou produkty, u kterých vyvstanou pochybnosti, zda je výrobce myslel vážně, nebo jako vtip.

Koloběžka je moc fádní. Vyzkoušejte Treadmill Bike! Zdroj: Bikeforest.com
Jedním z příkladů podivných výrobků je Treadmill Bike, tedy kombinace koloběžky a běžeckého pásu. Místo, aby se člověk dostával do pohybu odrazy od země, roztáčí kola tím, že běží na pásu. 

Výrobek je vhodný pro lidi, kteří nechtějí běhat po zemi, na pásu v posilovně nebo rádi vyvolávají rozruch na ulici. 

Jízda na Treadmill Biku přitom není až tak jednoduchá. Jezdec musí při běhu udržovat rovnováhu a také tempo, jinak může ze záhadného dopravního prostředku snadno spadnout.

Všechny výhody Treadmill Biku podle jeho výrobců najdete ve videu níže.


Pokud vás Treadmill Bike zaujal, chcete si ho vyzkoušet a máte cestu do Ameriky, neváhejte si rezervovat vypůjčení. Pokud se za oceán nechystáte, zkuste běžecký pás v posilovně nebo pevnou půdu pod nohama. Předpokládám, že efekt bude stejný.

Mimochodem kromě kombinace koloběžky a běžeckého pásu se vyrábí i kombinace kola a ellipticalu. Jmenuje se Elliptigo a seženete ji zde. Nejlevnější stojí téměř 56 tisíc korun.

Po ulicích se můžete prohánět i na Elliptigo. Zdroj: Elliptigo.com

Okomentovat

0 Komentáře