Cvičení může být i zábava. Stačí vyzkoušet Just Dance

Angličáky nebo jumping jacky. Když někteří lidé slyší tato slova, mají tendenci vzít nohy na ramena, nebo se vymluvit na důležitou pracovní povinnost. Rádi by ale cvičili. Pokud mají rádi současnou popovou hudbu, existuje pro ně řešení. Do pohybu je dostane taneční hra Just Dance.

Hra Just Dance obsahuje například megahit Happy od Pharella Williamse. Zdroj: Ubisoft

Princip Just Dance je jednoduchý. Poté, co si koupíte hru pro jednu z dostupných platforem (Wii, Wii U, Playstation 3 a 4,  Xbox 360 nebo Xbox One), získáte soubor písní. Na trhu už je slušná zásoba hitů a výrobce každý rok připravuje novou verzi s aktuálními i časem prověřenými hity.

Před hrou si vyberete, zda chce hrát sami, nebo s přáteli. Poté zvolíte písničku a už jen opakujete pohyby, které vidíe před sebou. Za každý správný pohyb získáváte body. Své výsledky pak můžete poměřovat s uživateli po celém světě.

Pokud doma nemáte výše zmíněné herní zařízení, nezoufejte. Výrobce totiž připravil zajímavou alternativu, ke které stačí mobilní telefon s operačním systémem Android nebo iOS s nainstalovanou bezplatnou aplikací Just Dance Now.

Připojte se na web JustDanceNow.com, kde najdete každý den tři písničky zdarma. Na webu se při spuštění hry objeví také číslo místnosti, které zadá do aplikace. Ta pak spáruje obrazovku s mobilním telefonem nebo tabletem, který uživatel drží v ruce při tanci jako senzor pohybu. Princip hry je tak stejný jako při používání konzole.


V Just Dance můžete tančit na známé hity jako Eye of The Tiger z filmu Rocky, Tik Tok od Ke$hy, Price Tag od Jessie J, Super Bass od Nicky Minaj nebo Happy od Pharella Williamse.

Ač se tanec může zdát jako zábavný a jednoduchý, po několika choreografiích se zapotí každý. Spálíte tak kalorie a ještě se můžete pochlubit, že jste zopakovali pohyby lépe než přátelé. Just Dance tak určitě oživí každou párty. A hosté si po ní už nebudou muset povolovat opasek, protože kalorie, které naberou uzobáváním pochouek, shodí při hře.

Okomentovat

0 Komentáře