Revoluční činka Shake Weight? Jednu si koupila i Kaley Cuoco-Sweeting známá z The Big Bang Theory

Proč se trápit dlouhým posilováním s činkou, když je na trhu taková, se kterou se výsledky dostaví při šestiminutovém cvičení každý den? A výzkumy prý dokazují, že cvičení s ní je o tři sta procent efektivnější než s běžnou činkou? Možná proto, že inzerovaný revoluční výrobek není až tak skvělý, jak ho prodejce vykresluje. A nebo proto, že lidé cvičící s touto převratnou činkou vypadají opravdu vtipně.

Shake Weight si objednala i Kaley Cuoco-Sweeting známá jako Penny ze seriálu The Big Bang Theory. Zdroj: Repro YouTube

Tím nejlepším výrobkem je podle reklamy Shake Weight. Činka o hmotnosti 1,1 kilogramu, která kmitá, čímž údajně zvyšuje efektivitu cvičení. Výrobci v reklamě slibují posilování bicepsů, tricepsů, ramen i hrudníku. Z povadlé hmoty na rukou se za chvíli mají stát pevné svaly. Jenže. Cvičení se Shake Weight připomíná spíše jinou činnost. Což by až tak nevadilo, kdyby byly výsledky nějak prokazatelné. Ale to se také říct nedá.

Reklamě podlehla i herečka Kaley Cuoco-Sweeting známá například ze seriálu Teorie velkého třesku (The Big Bang Theory). Před časem se s tím svěřila v talk show Ellen DeGeneres, která si ve svém pořadu z výrobku dělala několikrát legraci. „Stydím se. Nechápu, jak jsem si ji mohla koupit," řekla Cuoco-Sweeting.


Výrobcům ale činka evidentně vynáší,  takže na trh uvedli i Shake Weight pro muže, která váží dva a čtvrt kilogramu. U reklamy na ni jsme ale jen těžko odolávali smíchu. 


Pokud by vás reklama přesvědčila a chtěli byste si si tento zázrak objednat, můžete zamířit třeba na Amazon, kde si vyberete z několika modelů i cen. Pokud je pro vás Shake Weight málo revoluční, můžete vyzkoušet třeba kombinaci koloběžky a běžeckého pásu

Okomentovat

0 Komentáře