Nejste spokojení se svou výškou? Vyzkoušejte Body Tractor

Dokonalá postava. To je to, po čem bychom měli podle časopisů toužit. Když už se nám podaří zhubnout všechen nadbytečný tuk a vytvarovat svalnatou postavu, stále nám může k dokonalosti něco scházet. Správná výška. Svalnatý muž vysoký metr padesát pro dámy asi nebude tak přitažlivý jako jeho o třicet centimetrů vyšší kolega. Ale i tento problém se dá řešit. Údajně. Slibují to výrobci přístroje Body Tractor.

Body Tractor vyzkoušela ve své show i Ellen DeGeneres. Zdroj: Ellentv.com


Výrobci Body Tractoru, který trochu připomíná středověké mučící nástroje, slibují, že stačí jen patnáct minut natažení před spaním a výsledky se dostaví. Uživatelé pak budou nejen spokojenější, ale i zdravější. V reklamě to potvrzuje i fyzioterapeut, kterému bohužel není rozumět, ale určitě Body Tractor vychvaluje.

Že se nejedná o fikci, dokázala ve své show Ellen DeGeneres, když si jeden přístroj objednala. Po Shake Weight tak světu představila další revoluční cvičební pomůcku. Zda se po používání výsledky dostavily, zatím nevím. Dovolím si ale tipnout, že ne.


Body Tractor je tak další z přístrojů, který vám při cestě za dokonalým tělem nepomůže. Vytáhne jen peníze z vaší peněženky. A to nemalou částku. Prodejce si Body Tractor cení na 1 685 dolarů, v přepočtu tedy zhruba 42 125 korun. Pokud se vám tato částka doma válí a nevíte, za co ji utratit, můžete si tento stroj objednat zde. Případně si můžete objednat i kombinaci koloběžky a běžeckého pásu.

Okomentovat

2 Komentáře

  1. Tak ten přístroj pokud pomáhá, tak bych ho brala domů. Měřím cca 167 cm, ale chtěla bych být vyšší :)
    Budu moc ráda, když se mrkneš na můj blog a pokud tě zaujme, tak se můžeš případně stát čtenářkou. Po dosažení čísla 110 pravidelných čtenářů chystám velkou giveaway, tak ať ti neuteče :)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, jeho výsledky nikdo neprokázal, takže asi se to nevyplatí riskovat. :D

      Vymazat