Nejšílenější diety celebrit. Tohle doma nezkoušejte!

Mají talent, úspěch a taky skvělou figuru. Hollywoodské hvězdy ale za svůj skvělý vzhled často musí platit nemalou cenu. Nejen, že mnohé hvězdy mají osobní trenéry nebo kuchaře, spousta z nich je pro získání role ochotna drasticky hubnout a přibírat. A protože by jim běžný cvičební plán nepomohl, vymýšlejí různé šílené dietní plány. Ty jim sice v krátkém časovém horizontu zaručí dokonalou postavu, může se to ale trvale podepsat na jejich zdraví. Proto následující diety rozhodně doma nezkoušejte!

Jennifer Aniston zazářila třeba ve filmu Co je šeptem... Zdroj: Prima FTV

Jednou z hereček, která se chlubí výstavní figurou, je Jennifer Aniston, kterou proslavila role Rachel v seriálu Přátelé. Tato celebrita vyzkoušela hned několik dietních triků. Jedním z nich je pití citronové šťávy místo snídaně. Herečka tak místo nejdůležitějšího jídla dne vypila jen trochu nápoje, který jí nastartoval detoxikaci a pomáhal spálit rychleji tuky

Aniston spolu s hereckou kolegyní Reese Witherspoon vyzkoušela i dietu dětských jídel, která spočívá v jedení čtrnácti porcí dětského jídla přes den. Jediné pořádné jídlo si pak hvězdy mohly dopřát na večeři. Aniston díky této dietě zhubla za týden přes tři kila.

Pro roli ve filmu Mechanik musel Christian Bale zhubnout téměř devětadvacet kilogramů. A jak to dokázal? Za den snědl jen jedno jablko a jednu plechovku tuňáka. 

S nejšílenějším dietním trikem ale přišla zpěvačka Madonna. Ta držela vzdušnou dietu, která spočívá v tom, že si uvařila jídlo, dala ho na talíř, nabodla na vidličku a držela ho před ústy. Nemohla si ale kousnout. Její strava tak spočívala jen v pití vody a slané polévky.

Držení těchto diet ale rozhodně není zdravé. Pokud chcete zhubnout, doporučujei vám cvičit a stravovat se zdravě. I když budou výsledky pomalejší, dostaví se.

Drželi byste některou z výše zmíněných diet?

Okomentovat

2 Komentáře

  1. No všechny celebrity to vymyslely dobře :D Nejhůř ale Madonna - nenají se a ani neušetří :D

    www.fitnesslamka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat