10 písniček, při kterých mě baví cvičit - 2. díl

Před časem jsem pro vás sestavil seznam deseti písniček, které si pouštím ke cvičení. Článek se vám líbil, takže jsem se rozhodl, že pro vás budu zajímavé hity hledat pravidelně. Nabízím vám proto další desítku songů, které si můžete pustit k běhu, Spinningu, tanci nebo posilování. Tentokrát jsem do seznamu zařadil i několik letních hitů - ať už aktuálních, nebo z minulých let. Doufám, že jsem se vám výběrem trefil do noty.

Písnička California Gurls od Katy Perry už k létu neodmyslitelně patří. Zdroj: Repro YouTube.com

Katy Perry ft. Snoop Dogg - California Gurls

Před pěti lety vypustila Katy Perry do éteru písničku o dívkách z Kalifornie. Tento pozitivní song se za poměrně krátký čas stal nejhranějším letním hitem všech dob. No a pokud se zrovna do Kalifornie nedostanete, můžete si při cvičení alespoň představovat, že běžíte po pláži a tyto dívky vás pozorují a povzbuzují.

Scissor Sisters - I Don't Feel Like Dancin'

Komu by se chtělo v horkých letních dnech hýbat, že ano? Nejste v tom sami. Ale tato písnička i přes svůj název k tanci prostě vyzývá. Tak na parket!

Jason Derulo - Want To Want Me

Rytmus tohoto hitu se hodí nejen k běhání, ale třeba i jízdě do kopce na cyklotrenažeru. Milovníci posilování zase mohou dělat do rytmu kliky.

Carly Rae Jepsen - I Really Like You

Před třemi lety nás Kanaďanka Carly Rae Jepsen prosila, abychom jí zavolali. Dnes už nám říká, že nás má opravdu ráda. Určitě má na mysli lidi, kteří pravidelně cvičí.

Calvin Harris ft. Ellie Goulding - Outside

Hit z loňského listopadu boduje i v těchto dnech. Jeho název přímo vybízí k tomu, abyste vyrazili cvičit ven. Tak na co čekáte?

Clean Bandit ft. Jess Glynne - Rather Be

Tuto optimistickou písničku zařazuji do playlistu opravdu často. Líbí se mi její melodie a text. Zkuste na ni cvičit taky. Uvidíte, že si ji zamilujete.

Simple Plan - Ordinary Life

Song od kanadské partičky, který přímo vybízí ke změně životního stylu. Představte si navíc, že před sebou vidíte klip, když běžíte na pásu v posilovně. Určitě se budete snažit utíkat rychleji než mladík na obrazovce.

P!nk - Raise Your Glass

Neuzvednete tak těžkou činku jako muž vedle vás? No a co! Snažíte se, což se počítá. Zvedáme sklenici na vaši počest.

Maroon 5 - This Summer's Gonna Hurt Like A Motherf****r

Pokud strávíte léto v posilovně zvedáním těžkých činek, je název tohoto songu všeříkající. Tak přeji pevné nervy a hlavně brzké výsledky!

Pharrell Williams - Happy

Ideální písnička na konec cvičení. Víte, že jste odvedli kus práce, takže na sebe můžete být pyšní. A pokud už vidíte výsledky, jste určitě i šťastní.


Líbí se vám můj výběr? Jaké písničky nesmí chybět ve vašem cvičebním playlistu? Podělte se o svůj názor v komentářích!

Okomentovat

4 Komentáře

  1. Já mám nejradši Be my lover od La Bouche, to je pecka! Na tu se to cvičí :-) a celkově 90s hits = the best!

    OdpovědětVymazat
  2. Většinu těchto písniček ani neznám, tak se těším, že je zítra při cvičení poznám :). Díky za inspiraci.

    OdpovědětVymazat