Svaly získáte i při sledování seriálů. Stačí hrát posilovací hru

Když už se sebezapřením dokopete ke cvičení, zjistíte, že v televizi začíná další díl Přátel. Nebo že někdo konečně dokončil titulky k novému dílu Game of Thrones. A to si přece nesmíte nechat ujít. Cvičení počká. A co takto tyto dvě činnosti spojit? A ještě se u toho pobavit. Stačí si zahrát jednu z posilovacích her. Vybral jsem pro vás pět z nich.

I Gilmorova děvčata zamířila do posilovny. Zdroj: Tumblr.com

V čem tyto hry spočívají? Fanoušci vyberou v seriálu scény, které se opakují ve všech dílech. Ať už nějaká postava řekne svou hlášku, nebo udělá typické gesto. Někdy stačí, že se i objeví na obrazovce. Ke každé vybrané činnosti je přiřazený cvik, který v tu chvíli musíte udělat. 

Na konci dílu pak třeba zjistíte, že jste ze zamakali více, než kdybyste šli do posilovny. A ještě jste se dozvěděli, kdo má nový vztah ve vašem oblíbeném seriálu.

Vybral jsem pro vás jako příklad pět takovýchto her. Už několik let populární seriály zastupují Přátelé a Gilmorova děvčata. Jejich díly už znáte nazpaměť, takže si vlastně můžete zacvičit, i když si zrovna žádný nepustíte.

Přátelé popíjejí kávu v Central Perku? Udělejte deset dřepů! Zdroj: Just2Birds.blogspot.com

Je v blízkosti Rory kluk? Oslavte to sedmi kliky! Zdroj: Fuckyeahmovieworkouts.tumblr.com

Tvůrci posilovacích her mysleli i na ty, kteří si oblíbili populární seriály současnosti, jako jsou Sherlock nebo Game of Thrones.

Sherlocku, řve Watson. A vy klesáte k zemi a děláte tři kliky. Zdroj: Geeked Out Fitness


Slyšeli jste slovo válka? Neváhejte a udělejte patnáct dřepů. Zdroj: Anytime Fitness

Zacvičíte si, i když máte rádi seriály, které bodují za oceánem, ale u nás se moc nechytily. Příkladem je The New Girl.

Zníní se Nick o studiu práv? Dejte si třicetivteřinový plank. Zdroj: Fitbie.com

Pokud jsem váš oblíbený seriál nezmínil, nezoufejte. Stačí zadat do Googlu jeho název a připojit slovo workout. Určitě najdete nějakou zábavnou hru. A pokud ne, vytvořte si ji sami!

Cvičíte u sledování seriálů? Napište mi do komentářů!

Okomentovat

0 Komentáře