RECENZE: Je Clenburexin Shot opravdu nejúčinnější spalovač tuků na trhu?

Břicho není nikdy dost ploché, řekla jednou v práci kolegyně. A protože nechceme mít na těle tukové vrstvy, snažíme se cvičit a jíst správně. Jenže nikdo netouží na výsledky dlouho čekat. Dobře to vědí výrobci výživových doplňků, kteří trh přímo zahlcují různými spalovači tuků a zázračnými pilulkami. Jenže jak ukázal test, většina z nich jen zeštíhlí vaši peněženku. Clenburexin Shot od společnosti Trec Nutrition ale slibuje opravdové výsledky. Jaká je realita?

Clenburexin Shot bohužel příliš nezaujme svou chutí.

Výrobci deklarují, že po vypití doporučené dávky, která je dvakrát denně 25 mililitrů půl hodiny před cvičením nebo jídlem, dojde ke zrychlení produkce tepla z tuků a váš organismus získá energii díky povzbuzujícím účinkům. 

Abyste zjistili, zda je to pravda, musíte překonat první překážku. Vypít tekutinu, která má údajně hruškovo-skořicovou příchuť. Mně ale chutnala jako opravdu špatný sirup proti kašli. Ale vše napravila trocha vody, kterou jsem vypil po spalovači. Podle recenzí na internetu nemám problém s příchutí sám. Hodně uživatelů ji hodnotí záporně.

Ale co. Pokud přípravek opravdu funguje, tak je chvilka špatného pocitu v puse zanedbatelná, ne? A musím uznat, že Clenburexin Shot je opravdu účinný. „Používám ho dva týdny a mám dvě kila dole," pochlubil se v diskuzi na e-shopu Aktin.cz anonymní uživatel. I další nešetřili chválou. „Vyzkoušel jsem spoustu různých přípravků a tento opravdu funguje," zhodnotil na portálu Heureka.cz Petr.

Já jsem sice rapidní úbytek kilogramů nezaznamenal, ale dá se předpokládat, že čím větší nadváhu máte, tím snadněji půjdou kila dolů. I přesto mi nějaký ten centimetr v pase zmizel. Musím ale upozornit, že jsem Clenburexin Shot pil jen před tréninkem a ne před jídlem. A ještě jedno varování - tento výrobek obsahuje kofein, nepijte ho proto před spaním.

Spalovač mi dodal spoustu energie a opravdu zvýšil pocení. I po hodině intenzivního cvičení jsem se necítil nějak unaveně, zato jsem mohl ždímat ručník s potem. Účinky jsem si tedy potvrdil v praxi.

Doporučil bych vám tedy Clenburexin Shot? Ano. Na rozdíl od různých zázračných přípravků tento opravdu funguje. Samozřejmě bez cvičení to nepůjde a zázraky se nestanou přes noc. Ale pokud překonáte nepříjemnou chuť, získáte dobrého pomocníka při hubnutí.

Kvalita ale něco stojí. Litrová lahev Clenburexin Shotu vás vyjde na více než pět set korun. Já ji kupoval na e-shopu Aktin.cz ve výhodném balení s L-carnitinem za 549 korun. Až vyzkouším i tento přípravek, určitě na něj napíšu recenzi.

Používáte nějaké doplňky při cvičení? A fungují? Podělte se o svůj názor v komentářích!

Okomentovat

0 Komentáře