Do České republiky míří značka Hannspree. Oslní cenou i zajímavými výrobky

Na českém trhu je v současnosti několik společností, které nabízejí fitness náramky a chytré hodinky. Mezi lídry v tomto odvětví patří značky Garmin, Fitbit nebo Jawbone. Hned s pěti fitness monitory si hodlá české zákazníky získat značka Hansspree z Tchaj-wanu. Mezi její hlavní přednosti patří, že nabízí výrobky s dobrým poměrem cena - výkon. A z její nabídky si vyberou začátečníci i náročnější.

Hanspree nabízí základní fitness monitory i chytré hodinky. Zdroj: Hannspree.eu

Základním modelem řady je výrobek Hanspree SportWatch. Tento fitness monitor zvládá počítat kroky a vzálenost, monitorovat spánek a zobrazovat upozornění na příchozí hovory nebo zprávy. SportWatch mají také alarm. Jsou odolné proti postříkání vodou a baterie vydrží zhruba pět až osm dní. Zajímavé je, že výrobce v balení kromě přístroje dodává modrý a černý náramek a také modrý a černý náhrdelník, takže si můžete vybrat, kde budete SpartWatch nosit. Sympatická je i cena. která se pohybuje kolem sedmi set korun.

Základní řadu tvoří Hannspree Active24 (vlevo) a Hannspree SportWatch (vpravo). Zdroj: Hannspree.eu

Zajímavě řešený je model Hannspree Active24. Fitness monitor se nachází v potítku, přičemž výrobce dodává s přístrojem oranžové a žluté potítko. Samotný monitor je malý, překvapí ale funkcemi. Samožejmostí je počítání kroků, vzdálenosti a spálených kalorií. Stejně jako předchozí model není vodotěsný, ale jen odolný proti postříkání. Velkou předností tohoto modelu je zabudovaný snímač tepu. Baterie vydrží týden. Pokud zapnete snímač tepu, vybije se za devět hodin. Zaplatíte za něj kolem dvou tisíc korun.

Hannspree ale uspokojí i náročnější. Výrobce nabízí hned tři modely chytrých hodinek s fitness funkcemi. Hannspree Prime mají dotykový display a zvládají většinu funkcí smart phonu. Mají dokonce slot na SIM kartu. Kromě počítání kroků a měření spánku zvládnou přehrávat hudbu, nahrávat hlas i natáčet video. Baterie vydrží v pohotovostním režimu až pět dnů. Jejich cena se pohybuje kolem dvou tisíc korun.

Hannspree Legend (vlevo nahoře), Hannspree Pulse (vlevo dole) a Hannspree Prime (vpravo) nabízejí pokročilé funkce. Zdroj: Hannspree.eu

Hannspree Legend svým vzhledem připomínají Apple Watch, stát by ale měly zhruba tři tisíce korun. Kromě počítání kroků, monitoru spánku, přehrávání hudby nebo stopek nabízejí také teploměr, tlakoměr a výškoměr. Baterie vydrží v pohotovostním režimu až tři dny.

Posledním a nejdražším modelem je Hannspree Pulse. Ani jejich cena by ale neměla být o moc vyšší než tři tisíce korun. Zvládnou počítat kroky, monitorovat spánek, počítat spálené kalorie nebo přehrávat hudbu. Stejně jako model Active24 mají zabudovaný snímač tepu. Baterie by měla vydržet až čtyři dny.

Jsem zvědavý, jak tato značka v konkurenci obstojí. Myslím, že může zaujmout uživatele, kteří chtějí dobrý fitness monitor, ale nechtějí do něj investovat několik tisíců. 

Co říkáte na výrobky Hannspree? Zaujaly vás? Podělte se o svůj názor v komentářích!

Okomentovat

0 Komentáře