10 písniček, při kterých mě baví cvičit - filmová edice

Hollywoodské hvězdy mají dokonalá těla, na kterých každý den pracují. Když je pak vidíme na filmovém plátně, snažíme se jim vyrovnat. Abyste se při cvičení alespoň na chvíli cítili jako hollywoodské hvězdy, sestavil jsem pro vás seznam deseti písniček, které zazněly ve filmech a které si rád pouštím při cvičení.  

Trénujte s filmovou hudbou jako Rocky. Zdroj: Repro YouTube.com

Michael Sembello - Maniac

Legendární hit z filmu Flashdance vás zaručeně dostane do varu. Je ideální jak na rozehřátí, tak na konec tréninku, když už vám docházejí síly a potřebujete nakopnout.

Survivor - Eye Of The Tiger

Tato písnička z filmu Rocky 3 nesmí v našem seznamu chybět. Dodává mi energii a správně mě motivuje. Samozřejmě se nejvíce hodí na běh do schodů, ale určitě ji oceníte i při cvičení s činkami.

Blake Shelton - Footloose

Song Footloose ze stejnojmenného filmu přímo vyzývá k tanci. Já si ho rád pouštím třeba k runningům na Spinningu.

Bee Gees - Stayin' Alive

Zůstat naživu. Tak zní překlad písničky z filmu Horečka sobotní noci, ale také přání mnoha lidí při intenzivním cvičením. Třeba se vám poslechem této písničky přání splní.

Smash Mouth - I'm A Believer

Tento hit zazněl ve filmu Shrek. Pokud nechcete vypadat jako hlavní hrdina tohoto snímku, rozhodně byste měli cvičit. A třeba pro vás bude tento song inspirací, proč to nevzdávat.

Eminem - Lose Yourself

Další písnička, která vyvolává bojovnou náladu, pochází z filmu 8 Mile. Stačí se řídit textem v refrénu a nechat se pohltit hudbou. Cvičení pak půjde skoro samo.

Irene Cara - What A Feeling

Do seznamu přidávám ještě jednu písničku z filmu Flashdance. Kdykoliv se přemlouváte ke cvičení, vzpomeňte si na to, jaký je to pocit, když je sportovní výkon za vámi a vy víte, že jste udělali něco pro sebe.

Fergie - Labels Or Love

Ideální song do posilovny na běžecký pás pochází z filmu Sex ve městě. Jestli chcete mít postavy jako hlavní hrdinky a hrdinové, nezbyde vám nic jiného než cvičit.

Rihanna - Don't Stop The Music

Jedna z nejhorších věcí, která se vám při cvičení může stát, je, že najednou přestane hrát hudba, která vás motivuje. Proto zařaďte do playlistu tento hit, jehož cover verze zazněla ve filmu Ladíme! A doufejte, že váš playlist neskončí příliš brzo.

Geri Halliwell - It's Raining Men

Na závěr seznamu jsem si nechal písničku, kterou použili tvůrci ve více filmech. Jedním z nejnovějších je snímek Bez kalhot o striptérech s dokonalými těly. Ti sice z nebe jen tak neprší, ale v posilovně jich určitě několik najdete. Tak je tam vyrazte hledat!


Pokud jste v tomto seznamu nenašli žádnou písničku, která by vás zaujala, nebo naopak hledáte další inspiraci, podívejte se i na první, druhý a třetí díl této rubriky. 

Na jaké filmové písničky rádi cvičíte vy? Podělte se o svůj názor v komentářích!

Okomentovat

0 Komentáře