Zvážit a pečlivě zabalit. Podívejte se do kuchyně, kde vzniká krabičková dieta LINIEBOX

Dostat v neděli večer jídlo připravené na celý pracovní týden a nestarat se o nákupy potravin nebo vaření. Tak funguje systém zdravého stravování LINIEBOX. Jídla mají navíc vyvážený poměr živin a pomáhají vám s hubnutím. Zajímá vás jak vypadá jejich výroba? Nahlédněte se mnou do kuchyně brněnské restaurace Kanas, kde krabičková dieta LINIEBOX vzniká.

Kuchař pečlivě váží každou porci jídla. Zdroj: Liniebox

Samotné přípravě krabiček předchází sestavení jídelníčku a nákup surovin. LINIEBOX dbá na to, abyste dostali pestrou stravu plnou kvalitních potravin. Proto suroviny nakupuje od místních pěstitelů, výrobců a dodavatelů. Naopak nepoužívá žádné polotovary, konzervanty nebo chemické přísady.

S přípravou surovin začíná kuchař v pátek. V sobotu se pak pouští do samotného vaření. Jakmile pokrm připraví, začne vážit porce do krabiček tak, abyste dostali přesně tolik kalorií, kolik máte. Poté naplněné krabičky předá kolegyním ve vedlejší místnosti. Ty jídlo před zabalením šokově zchladí. Díky tomu vydrží pokrmy celý týden.

Příprava pokračuje zavařením krabiček tenkou folií. Při něm se na jednotlivá jídla umístí i cedulky, abyste věděli, kdy si je máte dát. Vakuově se také zabalí zelenina, kterou dostanete na snídani nebo svačinu. Poté krabičky opět putují do chladu.

Cedulky nejsou jen na snídaních a svačinách, které dostanete zabalené dohromady na celý týden. Pomocí jídelníčku ale snadno zjistíte, kdy si máte co dát.

Krabičky jsou připravené a čekají na rozvoz. Zdroj: Liniebox

Cesta krabiček pokračuje v neděli odpoledne, kdy je řidič rozváží k zákazníkům domů. I při přepravě samozřejmě LINIEBOX dbá na hygienu. Jakmile od řidiče krabičky dostanete, stačí je dát do ledničky. Jídlo na celý týden zabere zhruba jednu a půl až dvě přihrádky. Některé potraviny navíc chladit nemusíte. 

Pak už stačí, když příslušný den vyberete z ledničky krabičku a pustíte se do ní. Pokud se jídlo má ohřívat, jednoduše jej strčíte do mikrovlnky. 

A protože jsem krabičkovou dietu LINIEBOX sám testoval, vím z vlastní zkušenosti, že jídlo až do pátku opravdu vydrží a chutná dobře. Všechny postřehy z testování vám přinesu už brzy. A pokud si chcete systém zdravého stravování vyzkoušet sami, objednejte si zkušební týden za sníženou cenu.

Měli jste někdy krabičky? Jak vám chutnaly? Podělte se o svůj názor v diskuzi!

Okomentovat

0 Komentáře