Trenérka Jen Widerstrom radí, co si dát na zdravou svačinu

Známe to všichni. Ten pocit, když nás přepadne hlad mezi hlavními jídly dne. V rámci dodržování pravidel zdravého životního stylu se ho často snažíme zbavit snědením ovoce nebo zeleniny. Jenže poté nás hlad neopouští. Co teď? Podlehnout lákadlům v podobě čokolády a sladkých tyčinek, nebo to řešit jinak? Trenérka Jen Widerstrom, která je známá například z americké show The Biggest Loser, poradila ve videu na svém YouTube kanálu několik zdravých svačin, které vás zasytí.

Jen Widerstrom pomáhá hubnout Američanům v show The Biggest Loser. Zdroj: NBC.com

Widerstrom si myslí, že jíst na svačinu ovoce a zeleninu je dobré, ale někdy to prostě nestačí. Poradila proto alternativy. „Třeba vejce natvrdo. Mají hodně bílkovin," sdělila.

Doporučila také jíst ořechy. „Miluji třeba mandle nebo kešu," svěřila se trenérka. Ořechy nám navíc pomáhají snižovat cholesterol a nebezpečí onemocnění srdce. Ale pozor! Při výběru ořechů vždy sáhněte po nesolené variantě.

A pokud zrovna nemáte po ruce žádné zdravé jídlo, napijte se vody. „Získáte tak patnáct až dvacet minut, než se dostanete k nějaké dobré svačině," doplnila Widerstrom.

Co si dáváte na svačinu vy? Dejte mi vědět v komentářích!

Okomentovat

0 Komentáře