10 písniček, na které mě baví cvičit - girl power edice

Počet lidí, kteří vzdávají své předsevzetí zhubnout, pomalu narůstá a posilovny se vyprazdňují. Pevně doufám, že vy k odpadlíkům nepatříte a poctivě pokračujete ve cvičení. A co vás může dobře namotivovat? Přece skvělá hudba! Vybral jsem proto dalších 10 písniček, na které mě baví cvičit. Tentokrát jsou všechny od ženských interpretek nebo skupin. Doufám, že si mezi nimi najdete svou oblíbenou i vy.

Nicky Minaj, Jessie J a Ariana Grande se spojily a nahrály hit Bang Bang. Zdroj: Mypinkfriday.com

Fleur East - Sax

Fleur East sice v roce 2014 v britském X Factoru nevyhrála, podařilo se jí ale nahrát velice chytlavý debutový singl. Věřím, že o této talentované zpěvačce neslyšíme naposledy.

Jessie J, Ariana Grande, Nicki Minaj - Bang Bang

Hned trojice výrazných zpěvaček se podílela na tomto hitu. Ke cvičení vás nabudí energická melodie a chytlavý text. Jen si dávejte pozor, abyste v posilovně nezačali zpívat nahlas.

Beyoncé - Love On Top

Ve výběru singlů od skvělých zpěvaček nesmí chybět Beyoncé. Tato talentovaná diva má hned několik písniček, které bych sem mohl zařadit. Nakonec jsem vybral starší Love On Top, kterou mám spojenou s hodinou Spinningu s kamarádkou.

Katy Perry - Firework

Hit Katy Perry vás povzbudí a řekne vám, že za to stojíte. A pokud se ke cvičení podíváte i na klip, uvidíte záběry z krásné noční Budapešti.

Lady Gaga - Poker Face

Druhý singl talentované umělkyně dobýval žebříčky hitparád po celém světě. A je čas, aby si našel místo i ve vašem playlistu. Pamatujte, že když už v posilovně nemůžete, zachovejte poker face a nedejte na sobě znát únavu.

Meghan Trainor - Better When I'm Dancin'

Meghan o sobě dala světu vědět písní, ve které tvrdí, že není důležité vypadat jako topmodelka. S tím naprosto souhlasím. A protože jsou i další její písničky skvělé, rozhodně si zaslouží místo v tomto seznamu. Tentokrát s písní Better When I'm Dancin'.

Rihanna - Pon de Replay

Kráska z Barbadosu v poslední době šokuje veřejnost spíše svými odvážnými outfity. V minulosti ji ale lidé znali zejména pro její uměleckou tvorbu. A z toho období jsem do tohoto seznamu zařadil i rychlejší song Pon de Replay.

P!nk - God Is A DJ

Kdyby byl Bůh DJ... nemuseli bychom si sestavovat playlist sami. Ale protože to dělat musíme, proč do něj nezařadit hit od skvělé zpěvačky P!nk.

Christina Aguilera - Candyman

Přiznám se, že tuto americkou divu moc neposlouchám. Písnička Candyman má ale velmi chytlavou melodii i text, proto ji občas do playlistu na cvičení zařadím. A vy můžete taky!

Shakira - Whenever, Wherever

V tomto seznamu nesmí chybět ani první velký hit této kolumbijské zpěvačky. Stačí se jen podívat na klip a štíhlá postava Shakiry vás ke cvičení okamžitě motivuje. Speciální bonus dostanou ti, kteří při cvičení zapojí boky stejně jako Shakira.


Pokud jste v tomto seznamu nenašli žádnou písničku, která by vás zaujala, nebo naopak hledáte další inspiraci, podívejte se i na první, druhý, třetí (československý), čtvrtý (filmový) a pátý (vánoční) díl této rubriky. 

Na jaké písničky od ženských interpretek rádi cvičíte vy? Podělte se o svůj názor v komentářích!

Okomentovat

2 Komentáře

  1. tak tu první jsem neznala, jinak zbytek miluju!! :)
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat