7 typů lidí, které potkáte v posilovně

Většina z nás si jde do posilovny zacvičit. Existují ale lidé, pro které je cvičení při návštěvě posilovny vedlejší. Když jsem dnes po delší době zašel do větší posilovny, narazil jsem hned na několik takových. A rozhodl jsem se je rozdělit do několika kategorií. A vsadím se, že když zajdete do nějaké větší posilovny, určitě je tam najdete taky. Ještě než začnete číst dál, mám důležité upozornění. Berte tento článek s nadhledem. 

Někteří si pletou návštěvu fitka s módní přehlídkou. Zdroj: Twitter.com

Modelky a modelové

Pro tuto skupinu lidí je nejdůležitější, aby cvičební outfit dokonale ladil. Vytahaná trička jsou nepřípustná, zakázané jsou i loňské modely. Modelky a modely v posilovně nikdy nepotkáte s neupravenými vlasy. Dámy se navíc před každou návštěvou vždy dokonale nalíčí. Při chůzi po pásu si pak tito lidé představují, že kráčí po přehlídkovém mole.

Fotografové

Módní vlna selfie se dostala i do posiloven. Trenéři sice radí, abychom se fotili a viděli tak pokroky, určitě tím ale nemysleli pořizovat snímek u každého stroje. Tito lidé jsou schopní okupovat jeden stroj i deset minut, než najdou skvělý úhel, dokonalý výraz a ten nejlepší filtr pro jednu fotku na Instagram.

Fotografové se při návštěvě posilovny brzy vyčerpají. Zdroj: Tumblr.com

Vokalisté

V práci jim asi chybí kontakt s lidmi a mají i tichou domácnost. Proto na sebe chtějí upozornit alespoň v posilovně. A jak jinak než svým hlasem. Bezpečně zjistíte, kdy vokalista zvedl těžkou činku, protože hlasitě zařve. A uslyšíte také hlučný dopad náčiní na zem.

Vokalisty v posilovně určitě nepřeslechnete. Zdroj: Deviantart.net

Lovci

Většinou to jsou muži, ale určitě se najdou i ženy. Lovci jsou single a chtějí to návštěvou posilovny změnit. Obsadí stroj na nejstrategičtějším místě posilovny a pozorují svou kořist. Jakmile si najdou záminku ke kontaktu, vyrazí do terénu. Ale protože ne vždy bývá jejích lov úspěšný, vrací se do posilovny znovu a znovu...

Televizní maniaci

Přes týden neměli čas podívat se na nový díl Teorie velkého třesku, Ulice nebo Ordinace. Vše si proto pečlivě postahují do mobilu, který před sebe odhodlaně položí, když se dají k běhu na pásu nebo šlapání na rotopedu. Děj je ale tak vtáhne, že si pás raději zpomalí nebo přestanou šlapat, aby jim neuniklo nic důležitého.

Televizní maniaci využijí posilovnu ke zhlédnutí nových epizod oblíbených pořadů. Zdroj: Pinterest.com

Exhibicionisté

Exhibicionisté milují šatny. První, co udělají po příchodu do posilovny, je, že si vyberou skříňku co nejvzdálenější od sprch. Poté se svléknou (často úplně) a začnou si vybalovat věci a pomalu se převlékat. Občas se projdou po šatně, aby si třeba doplnili vodu. Po cvičení pak samozřejmě zamíří do sprchy s ručníkem na rameni. A užijí si i cestu z ní přes celou šatnu ke své skříňce. A při převlékání do oblečení si také dávají načas.

Exhibicionisté na svém těle pořádně dřou. A chtějí, aby ho všichni viděli. Zdroj: Tumblr.com

Technici

Nezačnou cvičit bez měřiče tepu a aplikace, která jim přesně vypočítá, jestli cvičí správně. Trénují podle přesného matematického vzorce a snaží se co nejefektivněji dosáhnout co nejlepších výsledků. Jakmile je na trhu nové fitness chytré zařízení, buďte si jistí, že ho technici budou mít mezi prvními.

Samozřejmě jsem v posilovně narazil i na spoustu lidí, kteří si prostě přišli zacvičit. I přesto asi příště opět zajdu do nějaké menší posilovny, kde je kromě mě dalších maximálně pět lidí. A pojí nás společný cíl - ztrapnit se při cvičení před co nejméně lidmi.

Jaký cvičební typ jste vy? Dejte mi vědět do komentářů!

Okomentovat

4 Komentáře

  1. Možná ten fotograf a trochu ta modelka s tím oblečením :D
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  2. Podle mě jsou nejhorší Vokalisté:-D. V Dánsku jich naštěstí moc není, ale když jsem přijela na prázdniny do Čech a zašla do fitka,vždycky jsem si dávala extra pozor,abych si nezapoměla sluchátka:D

    nikolajan.blogspot.dk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dokud sluchátka fungují, je to v pohodě. Horší je, když to Vokalisté přeřvou. :D

      Vymazat