Nudí vás cvičení na suchu? Vyzkoušejte Aquaphysical

Jóga, zumba, běh nebo třeba kruhový trénink. Chodíte pravidelně na všechna tato cvičení a uvítali byste nějakou změnu? Pokud vám nevadí voda, řešením vašeho problému je Aquaphysical. 

Aquaphysical je náročnější, než vypadá. Zdroj: Facebook.com/Aquaphysical

Jak už název napovídá, jedná se o cvičení na vodě. Konkrétně na speciální podložce Aquabase. Na ní děláte klasické posilovací cviky nebo třeba protahovací jógu. Protože ale cvičíte na vodě, jsou cviky desetkrát těžší.

Za půlhodinovou lekci floatfit HIIT, jak tvůrci program nazývají, se tak pořádně zapotíte. Neznamená to ale, že můžou cvičit jen zdatní sportovci. Instruktoři naopak nabízí lekce i pro začátečníky nebo důchodce. 


Bát se nemusí ani ti, kteří nechtějí ukazovat svou postavu v plavkách. I když je cvičení na vodě, přijít můžete i v klasickém sportovním úboru. Jen počítejte s tím, že se namočíte. Proto si jako spodní vrstvu raději plavky dejte.

Lekce Aquaphysicalu jsou zatím jen v Londýně nebo Nizozemí. Pokud byste si ale cvičení chtěli vyzkoušet ve vlastním bazénu nebo na jezeře či rybníku, můžete si za zhruba dvacet tisíc korun objednat podložku Aquabase. A nebo prostě vyčkejte, než toto cvičení začnou nabízet i v českých bazénech.

Zaujal vás Aquaphysical? Napište mi do komentářů!

Okomentovat

0 Komentáře